Project Description

FOPO ADU (Foster Powell)

Inspired by the rise in popularity of ADU’s in the Portland area, our clients decided to transform the area where their 1920’s unused and withering garage once stood into a spacious and efficiently designed 750sqft. living space. This created the opportunity for them to downsize from their current home and generate additional income by renting that space while simultaneously moving into a fresh, newly designed dwelling. Distinguishable interior features include a full wetroom bathroom with a freestanding tub, curbless walk-in shower and heated flooring. The primary bedroom features a private cedar screened deck that doubles as a storage unit below. The exterior showcases a cedar accented entryway as well as a custom glass paneled front door.

Project Details

DATE COMPLETED

June, 2020

PROJECT TYPE

Residential

LOCATION

Portland, Oregon

Project Gallery